Serbien

2024 - 6 - 20

Luka Jovic Räddade Serbien i Sista Minuten - Vilket Drama!

EM - fotboll - Luka Jovic - Serbien - Slovenien

Serbien var på randen till förlust mot Slovenien tills Luka Jovic dök upp med ett sista-minuten kvitteringsmål i minut 96. En riktig rysare på fotbolls-EM!

I en dramatisk match mot Slovenien stod Serbien på gränsen till att förlora tills anfallaren Luka Jovic steg fram i sista stund. Med ett imponerande nick på hörna lyckades han kvittera matchen i den 96:e minuten, räddandes Serbien undan en pinsam förlust. Slovenska fans höll andan medan Jovic gjorde sitt magiska framträdande, och matchen förvandlades till en spännande rysare som fick hela fotbollsvärlden att jubla.

Det var en kamp av episka proportioner där Serbien lyckades rädda en viktig poäng i slutminuten, trots Sloveniens övertag under stora delar av matchen. Luka Jovic, med sin imponerande prestation, blev matchhjälte och räddade Serbiens ära i ett minst sagt dramatiskt ögonblick. Publiken höll andan och kände adrenalinet pumpa när Jovic smällde in kvitteringen med den sista nicken på hörna, vilket ledde till en oväntad vändning för Serbien.

Fotbolls-EM 2024 blev än mer spännande med detta derbydrama mellan Serbien och Slovenien. Jovic's sista-minuten-kvittering i minut 96 förhindrade en större fiasko och gav Serbien hopp om att nå åttondelsfinal. En otrolig prestation som lyfte Serbiens lagmoral och fick fansen att jubla över den dramatiska upplösningen.

Image courtesy of "Fotbollskanalen"

Räddade Serbien i minut 96: "Vilket drama" (Fotbollskanalen)

Slovenien var så när på att slå Serbien. Då klev anfallaren Luka Jovic fram och smällde till kvitteringsmålet på hörna - i matchminut 96.

Image courtesy of "Sveriges Television"

Serbien löste kvittering mot Slovenien med matchens sista nick (Sveriges Television)

Slovenien såg länge ut att gå mot en skrällseger. Men med matchens sista nick stångade Luka Jovic in kvitteringen för sitt Serbien.

Image courtesy of "Fotbolldirekt"

Serbien räddade poäng i slutminuten (Fotbolldirekt)

Slovakien gick mot en historisk seger i EM. Men på övertid, i den 96:e matchminuten kvitterade Serbien på en hörna. Torsdagens EM-spel inleddes med ett möte ...

Image courtesy of "Expressen"

Serbien räddade en poäng i slutskedet (Expressen)

Serbien var illa ut i EM-matchen mot Slovenien. Då klev Luka Jovic fram och räddade poäng i matchen sista minut. Därmed snuvade inhopparen Slovenien på en ...

Image courtesy of "Fotbolls-EM"

Fotbolls-EM 2024: Superrysare i derbyt - Jovic kvitterade i sista ... (Fotbolls-EM)

Serbiens dröm om åttondelsfinal lever. Luka Jovic nickade in 1-1 i matchminut 95 (!) för att undvika serbisk förlust mot rivalerna Slovenien.

Image courtesy of "Omni"

Jovic snuvade Slovenien på historisk EM-seger: ”Tufft” (Omni)

Slovenien var på väg mot landets allra första EM-seger men snuvades på vinsten med bara sekunder kvar av matchen mot Serbien.