AIK mot IFK Göteborg

2024 - 5 - 27

AIK dominerade mot IFK Göteborg: Vann med övertygande 5-2

AIK - IFK Göteborg - svensk fotboll

AIK bröt en dyster svit och slog IFK Göteborg med 5-2 i en spännande match! Läs mer här.

AIK och IFK Göteborg stod nyligen mot varandra i en spännande match som slutade med en övertygande seger för AIK. Matchen var mållös till IFK Göteborg tog ledningen i 26:e minuten genom Oscar Pettersson på pass av Paulos Abraham. AIK kvitterade snabbt till 1-1 i 34:e minuten och matchen svängde fram och tillbaka. Efter ett dråpligt självmål av Gustav Svensson kunde AIK till slut besegra IFK Göteborg med imponerande 5–2.

Truppen från IFK Göteborg mötte AIK i en tuff bortamatch på Friends Arena i Solna. Trots att IFK Göteborg tappade ledningen två gånger och föll mot AIK, visade de kämparglöd och en blixtsnabb kontring står ut där Paulos Abraham fint släppte bollen till Oscar Pettersson som satte bollen iskallt i mål.

Efter tre raka förluster bröt AIK sin dyster svit och vann mot IFK Göteborg. Gustav Svenssons olyckliga självmål visade sig vara ödesdigert för IFK Göteborg. AIK vände och vann matchen efter en spännande och svängig historia. Klassikermötet mellan AIK och IFK Göteborg höll alla fans på helspänn och slutade med en imponerande seger för AIK.

Det var en match fylld med dramatik och spänning när AIK och IFK Göteborg stod mot varandra. Med en övertygande seger med 5-2 bröt AIK sin förlustsvit och visade sin styrka mot ett tappert IFK Göteborg. Trots många svängningar i matchen, var det AIK som till slut drog det längsta strået och säkrade tre viktiga poäng i stormötet. En seger som kommer att hyllas av AIK-fansen runt om i landet.

Image courtesy of "Fotbolldirekt"

Seger för AIK hemma mot IFK Göteborg (Fotbolldirekt)

Matchen var mållös till IFK Göteborg tog ledningen i 26:e minuten, genom Oscar Pettersson på pass av Paulos Abraham. AIK kvitterade till 1-1 i 34:e minuten, när ...

Image courtesy of "IFK Göteborg"

Truppen mot AIK | IFK Göteborg – Hela stadens lag (IFK Göteborg)

Bortamatch i Solna väntar – avspark klockan 19.10 mot AIK på Friends Arena. Här är kvällens blåvita lag. Matchtruppen 12: Adam Benediktsson

Image courtesy of "Sveriges Television"

Dråpligt självmål av Gustav Svensson när AIK vann målfest mot IFK ... (Sveriges Television)

Det svängde fram och tillbaka flera gånger om. Men efter ett olyckligt självmål av Gustav Svensson kunde AIK besegra IFK Göteborg med 5–2.

Image courtesy of "Göteborgs-Posten"

IFK Göteborg tappade ledningen två gånger om – föll mot AIK (Göteborgs-Posten)

En blixtsnabb kontring där Paulos Abraham släppte bollen fint till Oscar Pettersson som var iskall och tryckte dit bollen. Ett mål som tystade Friends Arena för ...

Image courtesy of "Expressen"

AIK vann klassikermötet mot IFK Göteborg (Expressen)

Mötet mellan AIK och IFK Göteborg blev en svängig historia. AIK lyckades till slut vinna efter att Gustav Svensson blivit syndabock.

Image courtesy of "Fotbollskanalen"

TV: AIK bröt dyster svit i stormötet - slog Blåvitt med 5-2 (Fotbollskanalen)

SOLNA. Efter tre raka förluster är AIK vinnare igen.Trots två underlägen blev det seger med 5-2 mot IFK Göteborg.

Image courtesy of "Aftonbladet"

AIK vände och vann – självmål avgjorde stormötet (Aftonbladet)

AIK andas ut efter tre raka förluster. Gustav Svensson nickade in AIK:s ledningsmål i egen bur med kvarten kvar av matchen.