Victor Hedman

2024 - 5 - 13

Victor Hedman: Från hockeystjärna till husägare

hockey - Peter Forsberg - Tampa Bay - Tre Kronor - Victor Hedman - VM i Tjeckien

Läs om hur Tre Kronors stjärna Victor Hedman köpte Peter Forsbergs drömhus i Örnsköldsvik och hur han känner sig stolt över Foppas TV-roll under VM i Tjeckien!

Tre Kronors och Tampa Bay-stjärnan Victor Hedman har nyligen gjort en spektakulär affär som inte handlar om hockey. Hedman har köpt Peter Forsbergs drömhus i Örnsköldsvik och planerar att göra det till sitt eget friställe. Trots att han är en framstående ishockeyspelare, visar Hedman sin glädje och stolthet över att se Peter Forsberg agera som tv-expert under VM i Tjeckien. Att följa idoler av rang som Foppa ger Hedman en extra dimension av beundran och inspiration i hans egen karriär.

Det är inte varje dag man ser en hockeystjärna investera i ett historiskt och ikoniskt hus som tillhört en annan legendarisk spelare. Hedmans köp av Forsbergs hus väcker nyfikenhet och skapar diskussion bland fans och spekulanter. Samtidigt visar det en annan sida av Hedman, som inte bara är fokuserad på framgång på isen utan också på att skapa en privat oas och en plats med historia och karaktär.

Att se en spelare som Hedman, med en imponerande karriär bakom sig, vara så entusiastisk över Foppas nya roll som expert under VM, ger inblick i den gyllene generationens sammanhållning och respekt för varandra. Det är en påminnelse om att de svenska hockeystjärnorna inte bara delar en passion för sporten utan också en ömsesidig beundran för varandras prestationer och framgångar.

Victor Hedman och Peter Forsberg representerar båda svenska hockeyikoner, var och en med en unik plats i sportens historia. Hedmans köp av Forsbergs hus och stoltheten över Foppas TV-expertroll visar på en sammansvetsad gemenskap mellan stjärnorna och en beundran som sträcker sig bortom isen och in i deras personliga liv.

Post cover
Image courtesy of "hockeynews.se"

Hedman köpte Foppas drömhus i Örnsköldsvik (hockeynews.se)

Tre Kronor- och Tampa Bay-stjärnan Victor Hedman låter glad och lite stolt över att Peter Forsberg är tv-expert under VM i Tjeckien.

Explore the last week