Morgan Wallen

2024 - 5 - 13

Amerikanske countrystjärnan Morgan Wallen kommer till Sverige i sommar!

countrystjärna - Friends arena - Live Nation - Morgan Wallen - Sverige

Den amerikanska countrystjärnan, Morgan Wallen, är på väg till Sverige i augusti för en minnesvärd spelning på Friends Arena! ✨ Läs mer här!

Den amerikanska countrystjärnan Morgan Wallen är på väg till Sverige i sommar för en efterlängtad konsert på Friends Arena. Enligt Live Nation kommer Wallen att bjuda på en oförglömlig kväll för alla hans svenska fans. Förra året imponerade han stort under sin turné i Nordamerika och Australien, vilket resulterade i att han belönades med Billboards Country Tour Of The Year. Med sin enastående röst och energiska uppträdanden har Wallen erövrat publikens hjärtan världen över.

Morgan Wallen har skapat en stor buzz i countrymusikscenen och hans framträdanden är kända för att vara fulla av passion och engagemang. Publiken kan förvänta sig en minnesvärd kväll fylld med hits som "Whiskey Glasses" och "7 Summers". Wallen har varit en dominant kraft inom countrymusiken och hans musikaliska talang har tagit honom till höga höjder. Att få uppleva honom live på scenen är en chans som inte får missas för alla countryälskare.

Med turnén "One Night At A..." lovar Morgan Wallen att leverera en spektakulär prestanda som kommer att skapa magiska minnen för publiken. Hans närvaro på Friends Arena i augusti är ett tillfälle för svenska musikfans att njuta av en av countryscenens hetaste artister live. Biljetterna förväntas sälja snabbt, så se till att säkra din plats och missa inte chansen att vara en del av detta musikaliska evenemang!

Post cover
Image courtesy of "Aftonbladet"

Morgan Wallen kommer till Sverige (Aftonbladet)

Den amerikanska countrystjärnan Morgan Wallen kommer till Sverige. I augusti spelar han på Friends arena, skriver Live Nation i ett pressmeddelande.

Post cover
Image courtesy of "Gaffa"

Morgan Wallen till Sverige i sommar (Gaffa)

Förra året turnerade han Nordamerika och Australien, och belönades med Billboards Country Tour Of The Year. Nu ska Morgan Wallen ta turnén One Night At A ...

Explore the last week