Kristi Noem

2024 - 5 - 13

Kristi Noem: Från Trumps toppkandidat till den hundskyttande guvernören

Donald Trump - hundskjutning - Kristi Noem - South Dakota

Här är historien om Kristi Noem: från politisk stjärna till kontroversiell hundskjutare!

Kristi Noem, guvernören från South Dakota, var en gång i tiden en av toppkandidaterna till att bli Trumps vicepresident. Hon hade politiskt flyt och stöd från höga makthavare. Men allt förändrades då hennes självbiografi släpptes. I boken framkom det att hon hade skjutit sin egen hund, vilket fick hennes politiska karriär att ta en oväntad sväng.

Den kontroversiella händelsen skapade rubriker och förvånade många. Många trodde inte att en framstående politiker som Noem skulle vara inblandad i något sådant. Detta fick människor att omvärdera sin uppfattning om henne. Från att vara en politisk stjärna till att associeras med en hundskjutare, Noems politiska rykte har förändrats markant.

Noems tidigare framgångar och politiska framtid har nu skuggats av den kontroversiella händelsen med hunden. Det återstår att se om hon kan komma tillbaka från detta och återta sin plats i politikens strålkastarljus. En gång en toppkandidat till Trumps vicepresidentpost, nu känd som guvernören som sköt sin hund.

Post cover
Image courtesy of "Dagens Nyheter"

Kristi Noem var Trumps toppkandidat – tills hon sköt sin hund (Dagens Nyheter)

WASHINGTON. South Dakotas guvernör Kristi Noem var en toppkandidat till posten som Trumps vicepresident. Sedan kom självbiografin där hon sköt en hund – och ...

Explore the last week