Chelsea

2024 - 5 - 11

Chelsea avgjorde sent mot Nottingham - Europadrömmen lever!

Chelsea FC - Mauricio Pochettino - Nottingham Forest - Premier League

Chelsea vände matchen sent mot Nottingham Forest och säkrade en viktig seger. Läs mer om den dramatiska matchen här!

Chelseas Europadröm lever efter en dramatisk seger mot Nottingham Forest. Trots en svag start lyckades de kungsblå avgöra matchen sent. Mauricio Pochettino gjorde effektiva byten som förändrade spelet i andra halvlek. Nottingham Forest, med Anthony Elanga i laget, var på väg att säkra nytt kontrakt men kollapsade när Chelsea vände matchen med två sena mål. Matchen på City Ground var intensiv med ett tufft motstånd från båda lagen. Chelsea vann till slut med 3-2 i en spännande match. Europadrömmen lever för Chelsea med denna viktiga seger.

Image courtesy of "SvenskaFans.com"

Europadrömmen lever – Chelsea avgjorde sent mot Nottingham (SvenskaFans.com)

De kungsblå tog ledningen trots en svag start på matchen mot Nottingham Forest. I andra halvlek fick Mauricio Pochettino bra effekt på sina byten och ...

Image courtesy of "Fotbolldirekt"

Kontraktfrossa för Nottingham - tappade ledning mot storlaget (Fotbolldirekt)

Nottingham Forest med Anthony Elanga i laget hade under kvällen chans att säkra nytt kontrakt. Tappade allt när bara tio minuter återstod.

Spelarbetyg: Nottingham Forest 2 Chelsea FC 3 (SvenskaFans.com)

Sport på SvenskaFans.com. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy.

Image courtesy of "Expressen"

Nottingham Forest var på väg mot nytt kontrakt – kollapsade mot ... (Expressen)

Länge såg Nottingham Forest ut att ha säkrat nytt kontrakt i Premier League. Men efter två sena mål i baken mot Chelsea får firandet vänta.

Spelarbetyg: Nottingham Forest – Chelsea (SvenskaFans.com)

Chelsea gjorde det första målet, men fick genomlida en tuff match på City Ground. Det var ett långsamt spelande bortalag som säkrade segern 2–3-segern mot ...