Arizona Coyotes

2024 - 4 - 18

Arizona Coyotes vann över Edmonton - en krossande seger på hemmaplan!

Arizona Coyotes - Edmonton - hockey - NHL

Arizona Coyotes skrämde Edmonton och vann med 5-2! Läs mer om den dramatiska matchen här.

Arizona Coyotes tog två viktiga poäng hemma mot Edmonton i en imponerande seger. Matchen slutade 5-2 efter en spännande kamp på isen. Under den första perioden var det jämnt, men Arizona Coyotes tog ledningen och höll den genom spelet. De imponerade med sitt starka anfall och försvar, vilket gav dem en välförtjänt seger. Det var en krossande prestation från Arizona Coyotes som skrämde Edmonton med sin imponerande spelstil! Ett målkalas av Arizona Coyotes som gav dem segern med 5-2 efter en heroisk insats på hemmaplan.

Image courtesy of "Hockeysverige.se"

Två poäng för Arizona Coyotes hemma mot Edmonton (Hockeysverige.se)

Arizona Coyotes vann mötet i NHL på hemmaplan mot Edmonton, med 5-2 (1-1, 1-0, 3-1).Första perioden var jämn. Arizona Coyotes inledde bäst och tog ledningen ...