2024 - 4 - 6

Brommapojkarna trollade AIK med dramatiskt kryss på övertid

aik brommapojkarna AIK - Allsvenskan - BK Häcken - Brommapojkarna - Ludvig Fritzson - Nikola Vasic - Rui Modesto - Stockholmsderbyt - Tele2 Arena - aik brommapojkarna

Dramatisk match mellan Brommapojkarna och AIK slutade i oväntat kryss! Läs mer om detta spännande möte här.

Brommapojkarna mötte AIK i en händelserik match på Tele2 Arena. Trots underläge lyckades Vasic kvittera i sista stund och säkra en poäng för BP. Ludvig Fritzson och Rui Modesto imponerade tidigt i matchen, men det var Vasic som stal showen med sitt mål på övertid. En intensiv drabbning som slutade oavgjort, och AIK fick en tuff match på bortaplan. I säsongens första Stockholmsderby delade BP och AIK poängen. En spännande match som bjöd på dramatik till sista sekunden.

Image courtesy of "Fotbolldirekt"

Vasic fixade kryss på övertid för Brommapojkarna mot AIK (Fotbolldirekt)

Brommapojkarna gick mot förlust när laget på lördagen mötte AIK i Allsvenskan på Tele2 Arena. Bortalaget hade ledningen med 1-2 i slutet av matchen, ...

Image courtesy of "Sveriges Television"

BP kvitterade mot AIK efter straff i slutminuterna (Sveriges Television)

BP tog ledningen i matchen via Ludvig Fritzson, efter en första halvlek som de var klart bättre i. I den andra halvleken kvitterade Rui Modesto till 1-1.

Image courtesy of "Aftonbladet"

AIK protesterade mot BP: ”Uppblåsta pampar” (Aftonbladet)

Tomt på bortasektionen när AIK gästade BP på Tele2 arena. Men nere till höger om målet syntes en banderoll med en uppmaning.

Image courtesy of "SvenskaFans.com"

Fem spaningar efter Brommapojkarna - AIK: Två matcher - Två bra ... (SvenskaFans.com)

Sport på SvenskaFans.com. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy.

Image courtesy of "Brommapojkarna"

HERR: Delad poäng i Stockholmsderbyt – BP (Brommapojkarna)

Oavgjort i säsongens första Stockholmsderby. BP:s mål gjordes av Ludvig Fritzson och Nikola Vasic. Nästa match är borta mot BK Häcken.

Image courtesy of "Göteborgs-Posten"

Kvittering på övertid av Vasic när Brommapojkarna räddade poäng ... (Göteborgs-Posten)

Det såg länge mörkt ut för Brommapojkarna i mötet med AIK, som ledde med 1-2 i slutet av matchen i Allsvenskan i fotboll på Tele2 Arena.