AIK mot Västerås SK

2024 - 4 - 1

Rui Modesto hyllas som matchhjälte när AIK vinner premiären mot Västerås SK

Västerås SK AIK - Allsvenskan - Brommapojkarna - Nationalarenan - Rui Modesto - Tele2 Arena - Västerås SK

AIK säkrade tre poäng i en spännande premiärmatch mot Västerås SK på Friends Arena. Rui Modesto blev den avgörande faktorn med sitt mål som skickade Västerås på kryssning till elfte platsen i tabellen.

Rui Modesto var den lysande stjärnan när AIK stod emot Västerås SK i premiären på Nationalarenan inför en publik på 36 602 personer. Trots en stark första halvlek av nykomlingen Västerås SK var det Rui Modesto som satte bollen i nätet och säkrade en 1–0-seger för AIK. Ett resultat som placerade AIK på sjätte plats i tabellen och skickade Västerås SK till elfte plats inför nästa omgång. Modesto hyllades som matchhjälte för sitt avgörande mål, medan AIK:s trupp visade styrka och säkrade tre viktiga poäng i premiären. I en intensiv match där både lagen hade sina chanser var det Modesto som tog tillfället i akt och blev den bejublade hjälten för AIK. Med ett starkt försvar och effektivt anfall lyckades AIK ta ledningen och hålla den till slutsignalen. En lovande start för AIK i jakten på framgång i Allsvenskan. Efter matchen uttryckte Taha Ayari självförtroendet i AIK, och pekade på laget som ett potentiellt topplag i årets säsong. Med en spännande premiär bakom sig ser AIK fram emot nästa utmaning mot Brommapojkarna borta på Tele2 Arena, där förväntningarna är höga efter den lyckade premiären.

Image courtesy of "AIK Fotboll"

Rui Modesto såg till att AIK vann premiären mot Västerås SK | AIK ... (AIK Fotboll)

Det vankades premiäromgång på Nationalarenan under måndagen. 36 602 tillresta fick se Rui Modesto sätta bollen i...

Image courtesy of "Sveriges Television"

AIK vinner premiären mot Västerås SK (Sveriges Television)

En bra första halvlek av nykomlingen Västerås SK borta mot AIK. Men då satte Rui Modesto 1-0 i den andra halvleken och AIK vann premiären.

Image courtesy of "Göteborgs-Posten"

1–0-seger för AIK mot Västerås SK – Rui Modesto matchhjälte (Göteborgs-Posten)

Lokalfotboll AIK vann hemmamatchen mot Västerås SK i Allsvenskan i fotboll med 1–0. ANNONS. Automatisk text – sport.

Image courtesy of "TTELA"

Rui Modesto matchhjälte för AIK mot Västerås SK (TTELA)

För hemmalaget betyder resultatet sjätte plats i tabellen. Västerås SK är på elfte plats. I nästa omgång har AIK Brommapojkarna borta på Tele2 Arena, lördag 6 ...

Image courtesy of "Fotboll Sthlm -"

Väntad AIK-trupp i premiären – de kommer till spel mot VSK - Fotboll ... (Fotboll Sthlm -)

På Friends arena tar AIK emot nykomlingen Västerås SK klockan 16:30. Nyförvärvet Eskil Edh är uttagen till truppen, men däremot inte Aaron Stoch Rydell.

Image courtesy of "Nyhetsbyrån Järva"

AIK säkrade tre poäng i premiären (Nyhetsbyrån Järva)

Igår var det Allsvensk premiär på Friends Arena där AIK tog emot nykomlingen Västerås inför drygt 36 000 åskådare. En match med Järvaspelare i båda lagen.

Image courtesy of "Fotbollskanalen"

TV: Modesto stor hjälte för AIK - VSK missade flera chanser (Fotbollskanalen)

SOLNA. Nykomlingen Västerås hade flera chanser - men klarade inte av att göra mål.Då klev Rui Modesto fram och satte 1-0 och blev stor hjälte för AIK.