Mona Brorsson

2024 - 3 - 24

Mona Brorsson Avslutar Karriären med SM-brons - En Imponerande Avslutning

Läs om elitskidskytten Mona Brorssons fantastiska avslut på karriären med SM-brons!

Mona Brorsson tog SM-brons i sitt sista lopp som elitskidskytt. Hon fick kliva upp på pallen tillsammans med segraren Elvira Öberg och tvåan Hanna Öberg. Karriären avslutades med medalj: ”Känner mig ganska färdig”. Mona Brorsson avslutade sin karriär på ett mycket fint sätt. 19 av 20 träff i SM-masstarten bäddade för en kamp om pallplatserna på slutvarvet. Upp på pallen med karriärens 19:e (!) SM-medalj. Så avslutade Mona Brorsson en lång och imponerande karriär. – Tävlandet är jag färdig med.

Image courtesy of "Sveriges Television"

Mona Brorsson tog SM-brons i sista loppet i karriären: ”Ville så ... (Sveriges Television)

Mona Brorsson tog SM-brons i sitt sista lopp som elitskidskytt. Hon fick kliva upp på pallen tillsammans med segraren Elvira Öberg och tvåan Hanna Öberg.

Image courtesy of "Arvika Nyheter"

Karriären avslutades med medalj: ”Känner mig ganska färdig” (Arvika Nyheter)

Mona Brorsson avslutade sin karriär på ett mycket fint sätt. 19 av 20 träff i SM-masstarten bäddade för en kamp om pallplatserna på slutvarvet, ...

Image courtesy of "Värmlands Folkblad"

Mona Brorssons på pallen i karriärens sista lopp – hyllas: ”En ... (Värmlands Folkblad)

Upp på pallen med karriärens 19:e (!) SM-medalj. Så avslutade Mona Brorsson en lång och imponerande karriär. – Tävlandet är jag färdig med.