Halmstad mot Malmö FF

2024 - 3 - 16

Malmö FF körde över Halmstad och är finalklart i Svenska cupen

Malmö FF -- mff cupfinal - Erik Botheim - Halmstad - Isaac Kiese Thelin - Lasse Berg Johnsen - Malmö FF - SM-guld - Svenska cupen - mff

Malmö FF vann övertygande med 4-0 mot Halmstads BK, gå in här för att läsa mer om matchen!

Malmö FF dominerade matchen mot Halmstad och säkrade sin plats i finalen av Svenska cupen genom en imponerande 4-0 seger på bortaplan. Nyförvärvet Erik Botheim stal showen med två mål, medan Lasse Berg Johnsen och Isaac Kiese Thelin stod för övriga mål. MFF-trycket ökade markant i andra halvlek, med Kiese Thelin och Botheim i rampljuset. Tränaren Magnus Haglund ser fram emot finalen och uttrycker förtroende för lagets potential att vinna SM-guldet.\n\nI en manfallande andra halvlek korsade Malmö FF HBK och tog en övertygande väg till finalen av Svenska cupen. Laget visade sin styrka med fyra mål efter pausen och imponerade med sitt offensiva spel. Botheims imponerande prestationer ger hopp om framtida framgångar för MFF.\n\nEnligt senaste nyheterna har Malmö FF tagit sig till final i Svenska cupen och imponerat med sin seger över Halmstads BK. Flera spelare, inklusive Botheim, utmärkte sig under matchen och visade lagets potential inför kommande utmaningar. Fansen ser med spänning fram emot finalen och en möjlig triumf för MFF i cupen och kanske till och med i SM.

Image courtesy of "Göteborgs-Posten"

Malmö FF vann mot Halmstad (Göteborgs-Posten)

Erik Botheim gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Lasse Berg Johnsen och Isaac Kiese Thelin. Automatisk text – sport. Följ.

Image courtesy of "Aftonbladet"

MFF mot cupfinal – på väg att köra över Halmstad (Aftonbladet)

MFF-trycket hårdnade direkt efter paus. Kiese Thelin nickade i ribban på inlägg från Nanasi innan nyförvärvet Erik Botheim, för andra matchen i rad nätade.

Image courtesy of "Fotbollskanalen"

TV: MFF klart för cupfinal - krossade HBK på bortaplan (Fotbollskanalen)

HALMSTAD. Ett överlägset Malmö FF vann med 4-0 på Örjans Vall i svenska cupens semifinal mot Halmstads BK. Detta efter fyra mål efter pausen, ...

Image courtesy of "Fotbolldirekt"

Malmö finalklart efter kross mot HBK – så var matchen (Fotbolldirekt)

HALMSTAD. Malmö FF vann med hela 4–0 mot Halmstads BK och är klart för final. Så här var semifinalen – minut för minut.

Image courtesy of "Omni"

Malmö klara för cupfinal – körde över Halmstad (Omni)

Första målet kom först i andra halvlek av nyförvärvet Erik Botheim. Mittfältaren Lasse Berg Johnsen stod för 2–0-målet och en stund därefter utökade Isaac Kiese ...

Image courtesy of "Expressen"

Malmö FF klart för final i Svenska cupen (Expressen)

Malmö FF är klart för final i cupen. Enligt Magnus Haglund kan även SM-guldet räknas hem. – Det här är den starkaste trupp jag skådat.

Image courtesy of "Svenska Fotbollförbundet"

MFF finalklart (Svenska Fotbollförbundet)

Malmö FF är på ett övertygande vis klart som första finallag sedan man besegrat Halmstad på Örjans Vall med 4-0, alla målen i den andra halvleken.