Inter Miami

2024 - 3 - 14

Spana in! Messi och Taylor briljerar i Inter Miamis seger i Concacaf Champions cup

AIK - Concacaf Champions Cup - Inter Miami - Lionel Messi - Luis Suarez - Nashville - Robert Taylor

Messi och Taylor sätter sina avtryck i Inter Miamis seger mot Concacaf Champions cup. Läs mer om deras imponerande prestationer här! ⚽🏆

Inter Miami imponerade i nattens vinst i Concacaf Champions cup där före detta AIK-namnet Robert Taylor hade en drömstart. I en överväldigande 3-1-seger gjorde Taylor säsongens tredje mål, vilket placerade honom som en av lagets stora stjärnor. Segern tar nu Inter Miami vidare till kvartsfinalen i turneringen där de kommer att möta tuffa motståndare. Men en imponerande inledning lovar gott för lagets fortsatta framgångar.

Stjärnan Lionel Messi fick lämna planen tidigt i andra halvlek under samma match. Trots sin korta speltid hann han ändå assistera Luis Suarez till 1-0-målet och själv pricka in 2-0. Med sin magi på planen bidrog Messi till att säkra seger för Miami.

Inter Miami går vidare i turneringen med nya stjärnor som Messi och Suarez i spetsen, redo att ge allt i jakten på Champions cup-titeln. En segerrik start för klubben och dess stjärnor som lovar en spännande fortsättning i turneringen.

Image courtesy of "Fotbolldirekt"

Förre AIK-namnets drömstart (Fotbolldirekt)

Inter Miami vann i Concacaf Champions cup inatt. I 3-1-vinsten gjorde Robert Taylor säsongens tredje mål. Nu väntar kvartsfinal för klubben.

Image courtesy of "Dagens Nyheter"

Messi ut när Miami gick vidare i Champions cup (Dagens Nyheter)

Lionel Messi lämnade planen redan efter fem minuter av andra halvlek. Men då hade han redan hunnit passa fram Luis Suarez till 1–0 och själv gjort 2–0.

Image courtesy of "Fotbollskanalen"

Messi målskytt - och utbytt skadad (Fotbollskanalen)

Lionel Messi stod i natt för ett mål och en assist.Samtligt blev han utbytt skadad i 3-1-segern mot Nashville. - Jag ville inte ta några risker, ...