Serie A

2024 - 2 - 29

Serie A: Galna händelser och överlägsenhet på planen

Atalanta - Fotboll - Inter - Lautaro Martinez - Napoli - Romelu Lukaku - Sassuolo - Serie A - VAR

Mål gick sönder och Inter krossade Atalanta i senaste Serie A-matcherna. Läs mer om de storslagna händelserna här!

I Serie A-matchen mellan Sassuolo och Napoli inträffade en udda händelse som ledde till avbrott i spelet. Ett mål gick sönder, vilket tvingade spelarna Andrea Consigli och Victor Osimhen att vänta medan det lagades. Samtidigt på en annan plan körde Inter över Atalanta med en förödmjukande 4-0-seger, vilket befäste deras serieledning. Atalanta fick ett mål bortdömt efter VAR-granskning, vilket ytterligare fördjupade deras förlust. Under dessa dramatiska matcher visade Inter sin överlägsenhet medan Sassuolo och Napoli fick en oförutsedd paus för att reparera ett trasigt mål. Serie A fortsätter att leverera både spännande och oväntade ögonblick på fotbollsplanen.

Image courtesy of "Fotbollskanalen"

TV: Udda scener i Serie A - mål gick sönder (Fotbollskanalen)

Spelet avbröts i första halvlek mellan Sassuolo och Napoli.Anledningen? Ett mål gick sönder - och behövde lagas. Spelarna Andrea Consigli och Victor Osimhen ...

Image courtesy of "Aftonbladet"

Inter körde över Atalanta – befäster serieledningen (Aftonbladet)

Atalanta fick ett mål bortdömt efter VAR-granskning. Sedan föll laget med 0–4 mot serieledande Inter.

Den sjätte konverteringsperioden för konvertibler av serie KV2 ... (Aktiellt)

Konverteringsperiod: 1 mars 2024 - 15 mars 2024. Konverteringskurs: 10 SEK. Varje konvertibel berättigar nominellt till cirka 0,117 aktier. Teckning kan inte ...