Brynäs

2024 - 1 - 6

Brynäs vinner mot Frölunda efter dramatisk slutperiod

Anton Ohlsson - Brynäs - Frölunda - ishockey - J20 Nationell Top 10 herr - match - Noel Nordh

Brynäs avgjorde matchen med 36 sekunder kvar mot Frölunda i J20 Nationell Top 10 herr. Läs mer om den spännande matchen här!

Brynäs tog hem tre poäng mot Frölunda i en dramatisk match i J20 Nationell Top 10 herr. Efter två jämnt fördelade perioder kunde Brynäs till slut dra det längsta strået. Noel Nordh blev matchhjälte när han satte det avgörande målet med endast 36 sekunder kvar av matchen. Anton Ohlsson imponerade stort genom att inte bara göra ett mål för Brynäs utan även ge två målgivande passningar till lagkamraterna.

Med en spännande upplösning i tredje perioden lyckades Brynäs säkra segern med 6-5 mot gästande Frölunda. Matchen bjöd på intensivt spel och nervpirrande ögonblick för både spelare och publik. Brynäs visade sin styrka och beslutsamhet när det verkligen gällde, vilket ledde dem till en välförtjänt seger.

Efter denna spännande vinst mot Frölunda visar Brynäs att de är ett lag att räkna med i J20 Nationell Top 10 herr. Med Noel Nordh och Anton Ohlsson i bra form har Brynäs en ljus framtid framför sig. Publiken kan se fram emot fler underhållande och dramatiska matcher från detta imponerande lag.

Image courtesy of "Hockeysverige.se"

Tre poäng till Brynäs efter avgörande i slutperioden mot Frölunda (Hockeysverige.se)

Brynäs vann hemma mot Frölunda i J20 Nationell Top 10 herr med 6-5 (3-1, 1-3, 2-1). Matchen var helt jämn efter två perioder, innan Brynäs avgjorde.

Brynäs kunde dock avgöra till 6-5 med 36 sekunder kvar av matchen genom Noel Nordh. Anton Ohlsson gjorde ett mål för Brynäs och två målgivande passningar, Noel ...

Image courtesy of "Gefle Dagblad"

Brynäs vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Frölunda (Gefle Dagblad)

Det blev seger för Brynäs hemma mot Frölunda i J20 Nationell Top 10 herr i ishockey. Efter två perioder var matchen…