2023 - 12 - 30

Tranås förlorar mot Kristianstad trots episk comeback

ishockey - Kristianstad - matcher - Tranås AIF

Tranås AIF kämpade sig tillbaka från underläge men förlorade ändå mot Kristianstad. Läs mer här!

Tranås borta mot Kristianstad i en explosiv match som slutade i en besvikande förlust trots Tranås episka comeback. Efter att ha legat under med 4-1 i tredje perioden lyckades Tranås kämpa sig tillbaka till 4-4, men det räckte inte mot Kristianstads starka motstånd. Trots en imponerande prestation blev Tranås besegrade, och det avgörande målet kom när Gustaf Malmkvist satt utvisad.

Tranås AIF visade prov på stor kämpaglöd när de hämtade upp ett tremålsunderläge mot Kristianstad, men segerglädjen uteblev. Kristianstad visade styrka och höll undan för Tranås press trots den imponerande comebacken. En oturlig utvisning blev kostsam för Tranås, och laget får nu ta med sig lärdom inför kommande matcher.

Sammanfattningsvis var det en dramatisk match med en hjältemodig insats från Tranås, men Kristianstad stod starka och säkrade segern. Trots förlusten kan Tranås ta med sig energin och kämparglöden till nästa match för att fortsätta utmana sina motståndare.

Image courtesy of "Hockeysverige.se"

Förlust för Tranås mot Kristianstad trots comeback (Hockeysverige.se)

Bortalaget Tranås kom tillbaka från underläge 4-1 till 4-4 i tredje perioden. Trots det fick laget se sig besegrat av Kristianstad i lördagens match i ...

Image courtesy of "tranastidning.se"

Bryskt slut för Taif – föll trots starka upphämtningen: ”Är värda mer” (tranastidning.se)

Trots att Tranås AIF hämtade upp ett tremålsunderläge blev det förlust mot Kristianstad. Det avgörande målet föll när en olycklig Gustaf Malmkvist satt utvisad.