Real Madrid

2023 - 2 - 25

Image courtesy of "Fotbollskanalen"

Uppgifter: Real Madrid vill ersätta Hazard med Pulisic (Fotbollskanalen)

Real Madrids Eden Hazard värvades till Real Madrid 2019. Men det har gått allt annat än enkelt för anfallaren. Förutom att belgaren har varit skadedrabbad ...

Den här säsongen har det blivit ett mål och en assist på 16 matcher i Premier League. Prognosen för Pulisic är dyster och han väntas vara skadad ett tag till. Men det har gått allt annat än enkelt för anfallaren.

Image courtesy of "Aftonbladet"

18-åringen räddade derbypoäng åt Real Madrid (Aftonbladet)

Real Madrid var i brygga efter Atlético Madrids chockmål. Då klev 18-årige Alvaro Rodriguez fram och räddade en derbypoä.

Man har sett många såna och då är det korsbandet som rykt, men jag hoppas inte på det, säger C More-experten Astrit Ajdarevic. Real Madrid tryckte på med en man mer, men det var Atlético som skulle spräcka nollan. Real Madrid var i brygga efter Atlético Madrids chockmål.

TV: JUST NU: Tråkiga bilder i Madrid-derbyt - Mandava ut på bår (Fotbollskanalen)

Real Madrid ställs mot Atlético i ett Madrid-derby.Matchen sänds på C More Fotboll och streamat på cmore.se.

Atlético var där och då på väg mot seger, men med fem minuter kvar av ordinarie tid ordnade 18-åringen Alvaro Rodriguez slutresultatet 1-1 med sitt första mål på två matcher i La Liga. Real Madrid jagade under lördagen tre poäng mot Atlético Madrid på hemmaplan för att närma sig Barcelona i toppen av La Liga. Det är ett oerhört märkligt agerande från Correa, säger Kviborg.

Image courtesy of "Expressen"

Superlöftet räddade poäng i Madrid-derbyt (Expressen)

Real Madrid var illa ute i Madrid-derbyt. Men 18-årige Alvaro Rodriguez räddade poäng till Carlo Ancelottis lag.

Det trots att Real Madrid var en man mer, då fått rött kort för en armbåge. Atletico Madrid såg ut att gå mot segern i Madrid-derbyt efter att José Gimenez gjort 1–0 i den 78:e minuten. Det 18-årige superlöftet Alvaro Rodriguez tryckte in 1–1 på hörna.