Tottenham

2023 - 1 - 15

Image courtesy of "Expressen"

Lloris jättetavla i derbyt mellan Tottenham och Arsenal (Expressen)

Tung start på derbyt för Hugo Lloris. Tottenhams målvakt bjöd Arsenal på 1-0 redan efter en kvart. – Han kunde gjort det bättre. Så kan man säga i alla fall ...

Efter matchen firad Arsenals spelare segern på innerplanen. Hugo Lloris var illa ute med spelet med fötterna redan under de första minuterna av derbyt mellan Tottenham och Arsenal. Arsenal var det klart bättre laget i första halvlek och var närmre ett tredje mål än Tottenham var en reducering.

Image courtesy of "Aftonbladet"

Han får skulden för bråket efter derbyt: ”Har sagt det länge nu” (Aftonbladet)

Viktor Gyökeres tar emot lovord av Vincent Kompany trots Coventrys förlust mot Burnley. Mikel Arteta beskylls för publik.

Men vad som är ännu svårare att förstå är hur VAR inte kan se den första straffen. – Det är svårt att förstå hur domarna inte kunde se den (straffen). Alexander Isak blev stor hjälte för Newcastle efter att ha slagit till så sent som i matchminut 89. Över 40 000 personer tog sig till The Emirates under söndagen för att se Arsenal mot Chelsea i WSL. Keys syftar framför allt på att Ramsdale i det här fallet retades med fansen. Den förre Sky-programledaren, numera Bein Sports, är ökänd i landet och valde att rikta sin kritik mot Mikel Arteta.

Image courtesy of "SvenskaFans.com"

Dagen efter: Plågsamt att se (SvenskaFans.com)

Tottenham var utan chans hemma mot Arsenal. Förlusten innebär att frågor måste ställas om Antonio Contes framtid. Axel Sandbreck svarar på några aktuella frågor ...