United

2022 - 10 - 30

Image courtesy of "Aftonbladet"

Manchester United slog West Ham – Rashford nådde milstolpe (Aftonbladet)

Manchester United slog West Ham med 1–0. Marcus Rashford blev matchhjälte efter sitt hundrade mål för klubben. – Jag har.

Den gången var det Wayne Rooney som nådde milstolpen. Målet var engelsmannens hundrade för klubben i tävlingssammanhang. – Inte illa, men jag måste göra fler nickmål!

Image courtesy of "Muss.se"

Muss Weekly » Höstharmoni i United | Muss.se | Manchester United ... (Muss.se)

Vi summerar en fin vecka för Uniteds del, både vad gäller herr och dam. På Old Trafford besegrades West Ham United med 1-0 och borta mot Everton vann.

U18 spelade fotboll under lördagen och det blev kryss även där, då United mötte Newcastle United på bortaplan. Det var ett stabilt United som tog sig an ett Everton som annars öppnat säsongen ganska starkt. Durham var sedan överlägsna i den efterföljande straffläggningen och United fick nöja sig med en poäng. Matchen slutade därmed 1-1 och vi såg Uniteds sjunde kryss för säsongen. På Old Trafford besegrades West Ham United med 1-0 och borta mot Everton vann damerna med klara 3-0. För ungdomslagen går det emellertid fortsatt knackigt.

Spelarbetyg: Manchester United - West Ham 1-0 » Mycket sköna ... (Muss.se)

Det började bra idag med flera fina löpningar in bakom West Hams backlinje. Efter hand blev det dock mer skakigt och överlag slarvar United idag en hel.

Stabil och viktig i brytningar. Gör inga misstag idag och i slutet av andra tvingas han till tre helt avgörande räddningar. Gör det mycket bättre i andra men krävs två sådana halvlekar för godkänt, eller? Lugn och trygg även om också brassen inte dominerar idag. Stabil och vaksam. Efter hand blev det dock mer skakigt och överlag slarvar United idag en hel del.

Image courtesy of "Fotbollskanalen"

JUST NU: United jagar ledningsmål - i regnet på Old Trafford (Fotbollskanalen)

Manchester United tar emot West Ham på Old Trafford.Matchen pågår, avspark var 17.15.

Det var Rashfords hundrade mål i Manchester United-tröjan. Hans självförtroende är tillbaka, fastslår Gary Neville i Sky Sports efter 45 minuters spel. I slutet av den första halvleken kom också 1-0-målet för Manchester United och det var just Marcus Rashford som gjorde det.

Image courtesy of "SvenskaFans.com"

Manchester United 1 – 0 West Ham United (SvenskaFans.com)

Sport på SvenskaFans.com. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy.

United-duo tillbaka efter landslagspetning (Fotbollskanalen)

De har varit landslagspetade sedan EM. I oktober blixtinkallades Vilde Bö Risa. Men nu är både Bö Risa och Maria Thorisdottir uttagna i ursprungstruppen.

Men när Riise presenterade sin trupp till kommande landskamper mot Frankrike och England var duon tillbaka i ursprungstruppen. - Jag har inte någon mer information kring det. - Som jag uppfattat det tycker hon nog inte att United är rätt klubb för mig att spela i och att jag borde överväga något annat, sade Bö Risa till TV2 då.

Ungdomskollen » Första trepoängaren säkrad! | Muss.se ... (Muss.se)

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi ...

Och det är speciellt i de senaste matcherna som Jurado har producerat. Tyvärr så lyckades bortalaget få in en kvittering i den 89:e minuten och 2-2 blev också slutresultatet. Därför har det varit otroligt intressant och förvånande att Jurado, från sin högerbacksposition har gjort tre mål och en assist än så länge denna säsongen. Utöver det så kommer en liten uppdatering kring EFL Trophy, och slutligen så kommer vi att ta en titt på Marc Jurado som är denna upplagas spelare i fokus. United var dock redan vidare från gruppen efter att man vunnit sina två första matcher och resultated i denna match var därmed ganska irrelevant. Newcastle svarade sedan bara minuter senare när man kvitterade och 1-1 stod sig hela vägen fram till den 83:e minuten.