Manchester United

2022 - 10 - 30

Image courtesy of "Muss.se"

Matchdag: Manchester United - West Ham United » David Moyes ... (Muss.se)

Ska vi ranka Manchester Uniteds managers post Fergie tänker jag att det blir så här: (1): Erik ten Hag Han är inte färdig, så det går inte att placera ut.

Det är aldrig fel på spelare som försöker. Men det är inget framgångsrecept i längden. Det är inte Anthony Elanga heller, även om han gjorde ett piggt inhopp mot Chelsea. Det är inte på riktigt. Det är på låtsas. Att hålla undan och vinna med uddamålet är starkt. Nu gäller det för United att visa att laget kan städa av sämre lag. Han var precis fel för Manchester United. Rädd för att misslyckas. Men det var skoj en stund, det var det. Rädd för att förlora. Han var rolig.

Image courtesy of "Aftonbladet"

Manchester United slog West Ham – Rashford nådde milstolpe (Aftonbladet)

Manchester United slog West Ham med 1–0. Marcus Rashford blev matchhjälte efter sitt hundrade mål för klubben. – Jag har.

Den gången var det Wayne Rooney som nådde milstolpen. Målet var engelsmannens hundrade för klubben i tävlingssammanhang. – Inte illa, men jag måste göra fler nickmål!

Damlaget: Everton - Manchester United 0-3 » Everton städades av ... (Muss.se)

Marc Skinners gäng har inlett säsongen på bästa sätt i ligan med fyra raka segrar. Idag gästade man Everton, som inför matchen placerade sig på fjärde plats, ...

Målet gav United andrum och kontroll, vilket sedan skulle resultera i ytterligare ett mål. Tio minuter in i andra halvlek slog hon till efter att ha fått driva bollen tämligen ostört in på Evertons planhalva. Galton hade bara några minuter senare ett läge att utöka men hennes avslut gick utanför. United imponerade kanske inte nämnvärt i första halvlek men var inte heller på något sätt oförtjänta av att leda matchen. Domaren friade och på reprisbilderna var det också rätt beslut. Det var ett stabilt United som tog sig an ett Everton som annars öppnat säsongen ganska starkt.

Muss Weekly » Höstharmoni i United | Muss.se | Manchester United ... (Muss.se)

Vi summerar en fin vecka för Uniteds del, både vad gäller herr och dam. På Old Trafford besegrades West Ham United med 1-0 och borta mot Everton vann.

U18 spelade fotboll under lördagen och det blev kryss även där, då United mötte Newcastle United på bortaplan. Det var ett stabilt United som tog sig an ett Everton som annars öppnat säsongen ganska starkt. Durham var sedan överlägsna i den efterföljande straffläggningen och United fick nöja sig med en poäng. Matchen slutade därmed 1-1 och vi såg Uniteds sjunde kryss för säsongen. På Old Trafford besegrades West Ham United med 1-0 och borta mot Everton vann damerna med klara 3-0. För ungdomslagen går det emellertid fortsatt knackigt.

Ungdomskollen » Första trepoängaren säkrad! | Muss.se ... (Muss.se)

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi ...

Och det är speciellt i de senaste matcherna som Jurado har producerat. Tyvärr så lyckades bortalaget få in en kvittering i den 89:e minuten och 2-2 blev också slutresultatet. Därför har det varit otroligt intressant och förvånande att Jurado, från sin högerbacksposition har gjort tre mål och en assist än så länge denna säsongen. Utöver det så kommer en liten uppdatering kring EFL Trophy, och slutligen så kommer vi att ta en titt på Marc Jurado som är denna upplagas spelare i fokus. United var dock redan vidare från gruppen efter att man vunnit sina två första matcher och resultated i denna match var därmed ganska irrelevant. Newcastle svarade sedan bara minuter senare när man kvitterade och 1-1 stod sig hela vägen fram till den 83:e minuten.