Manchester City

2022 - 10 - 22

Image courtesy of "Expressen"

Ny målshow av Haaaland när Manchester City vann (Expressen)

Norrmannens dubbla fullträffar bäddade för Manchester Citys seger hemma mot Brighton. Norrmannen har nu gjort 17 mål på elva matcher i Premier League. Petter ...

Manchester City sätter därmed press på Arsenal i toppen av Premier League. Serieledaren från London möter Southampton på bortaplan under söndagen. Målen var Haalands 16:e och 17.e på elva ligamatcher under hans första höst i England.

Image courtesy of "Fotbollskanalen"

JUST NU: Kevin De Bruyne med klassmål - City utökar (Fotbollskanalen)

Manchester City var spellediga i veckan eftersom Arsenals möte PSV Eindhoven klämdes in, då den matchen var uppskjuten sedan tidigare.

Ingen dålig pass från Ederson heller", skriver han på Twitter. Bernardo Silva drog upp anfallet och hittade fram till Citys belgare som pricksköt in 3-1 i det bortre krysset. Det dröjde bara 22 minuter innan Erling Haaland såg till att Manchester City tog ledningen.

Image courtesy of "Sveriges Television"

Erling Haaland tvåmålsskytt i Manchester Citys seger (Sveriges Television)

Erling Braut Haaland kan inte sluta göra mål. I segern mot Brighton på lördagen blev det två nya mål. Matchen slutade 3–1 till Manchester City.

Image courtesy of "Aftonbladet"

Haalands succé bara fortsätter – bjöd på ny show (Aftonbladet)

Succén fortsätter för Erling Braut Haaland. Han gjorde två nya mål när Manchester City besegrade Brighton med 3–1 i Prem.

Det var ganska tajt men det tredje målet avgjorde förstås matchen, säger De Bruyne. – Första halvleken kontrollerade vi matchen, vi lät dem inte spela. – Självklart är hans siffror otroliga och det råder ingen tvekan om hans kvalitet. – Det här är bara början. Han har hjälpt oss att vinna matcher, säger lagkamraten Kevin De Bruyne till [BBC](https://www.bbc.com/sport/live/football/62619412).

Image courtesy of "Omni"

Haaland öser in ligamål – gjorde två i Citys seger (Omni)

Den norske stjärnan Erling Braut Haaland fortsätter att dominera med sitt Manchester City i Premier League. 22-åringen gjorde både 1–0 och 2–0 hemma mot ...

JUST NU: Erling Haaland utökar med sitt andra mål i matchen (Fotbollskanalen)