2022 - 9 - 13

barcelona bayern -- lewandowski barcelona bayern - lewandowski

Image courtesy of "Techradar"

Bayern München – Barcelona: Så ser du Champions League-mötet ... (Techradar)

Robert Lewandowski gjorde 344 mål på 375 matcher för Bayern München, i somras var det dock dags för parterna att gå skilda vägar i en övergångsaffär som ...

0 1 [Läs mer om C MORE och köp ditt abonnemang här](https://track.adtraction.com/t/t?a=1089863193&as=1295605547&t=2&tk=1&epi=trd-se-4469224000225081300&url=https%3A%2F%2Fwww.cmore.se%2F) (opens in new tab) . Du kan strömma innehållet från C MORE i hela EU, men skulle du befinna dig någon annanstans i världen så krävs en Inför säsongen så värvade Bayern München Sadio Mané från Liverpool, den senegalesiska anfallaren står noterad för tre mål på sina sju första matcher i Bayern-tröjan. Den 34-årige polske anfallaren har fått en bra start i FC Barcelona där han står noterad för nio mål på sex spelade matcher.

Image courtesy of "Aftonbladet"

Barça nollat i Lewandowskis återkomst (Aftonbladet)

Tillbaka i München. Då blev Barcelonas stjärnvärvning Robert Lewandowski mållös mot sin gamla klubb. – Förvånande att ha.

Inte oavgjort utan en vinst, säger Xavi till C More. Jag är nöjd med prestationen, men inte resultatet. – Lewandowski har gjort en otroligt fin fotbollsmatch men han blir endast bedömd på sina mål.

Image courtesy of "SvenskaFans.com"

Bayern München - FC Barcelona 2-0: En slumrande jätte (SvenskaFans.com)

Sport på SvenskaFans.com. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy.

Image courtesy of "Expressen"

Tung återkomst för Lewandowski – Barcelona förlorade mot Bayern (Expressen)

Det blev ingen lyckad återkomst i München för Robert Lewandowski. Barcelona-stjärnan missade friläge och fick se sig 2–0-besegrad av sin förra klubb.

Lucas Hernadez nickade in 1–0 i den 50:e minuten. I stället var det Bayern München som – ganska oförtjänt sett till den första halvleken – tog ledningen. I mitten av den första halvleken blev anfallaren fri med Manuel Neuer, men försöket på halvvolley smet över.

Image courtesy of "Fotbollskanalen"

JUST NU: Lewandowski startar mot Bayern München i Champions ... (Fotbollskanalen)

På tisdagen ställs Bayern München mot Barcelona i Champions League. De båda lagen vann sina första matcher i gruppspelet, mot Inter respektive Viktoria ...

Bayern München har vunnit sina två första matcher i CL-gruppspelet, mot Inter och Barcelona. Hemmalaget i München var dock inte ofarligt. I andra halvlek pratade vi om var vi kunde skada dem och sedan gjorde vi två snabba mål, säger Alphonso Davies till Telia och C More. Lewandowski befann sig inne i straffområdet och fick chansen att gå på ett volleyavslut, men målkungen hittade inte rätt den gången. - Vi visste att det här skulle bli en tuff match. Barcelona var spelförande under den första halvtimmen.

Klart: Gavi förlänger med Barcelona - får utköpsklausul på över tio ... (Fotbollskanalen)

Dessutom har spanjoren gjort tio landskamper för Spanien. Kontraktet skulle gått ut nästa sommar men det nya kontraktet sträcker sig i stället till 2026. Annons.

Kontraktet skulle gått ut nästa sommar men det nya kontraktet sträcker sig i stället till 2026. Det nya kontraktet sträcker sig till 2026. I samma veva stod det även klart att 18-åringen får en häpnadsväckande utköpsklausul.