Manchester City

2022 - 8 - 21

Image courtesy of "Aftonbladet"

Haaland målskytt i galna matchen (Aftonbladet)

Erling Braut Haaland fortsätter leverera i Premier League. I en galen match mot Newcastle gjorde norrmannen mål igen. M.

1 0 3

Image courtesy of "Dagens Nyheter"

Chelsea förlorade efter målvaktens jättetavla (Dagens Nyheter)

Manchester City var rejält illa ute borta mot Newcastle i Premier League.Men en upphämtning i andra halvlek gjorde att det regerande mästarlaget fick med.

[prenumerationsvillkoren](https://kund.dn.se/avtalsvillkor-for-prenumeration-och-andringar/) och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News [personuppgiftspolicy](https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy). Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån).

Image courtesy of "Fotbollskanalen"

Saint-Maximin hyllas efter att Newcastle kryssade mot Manchester ... (Fotbollskanalen)

Trots ledning med 3-1 efter 54 minuter fick Newcastle nöja sig med en poäng mot Manchester City.Efter matchen hyllades Allan Saint-Maximin av sina ...

- Vi är besvikna eftersom vi verkligen ville vinna matchen för att visa vad vi kan, framtiden är ljus för Newcastle om vi fortsätter att spela på den här nivån. Jag är glad att han är min lagkamrat. Allan Saint-Maximin noterades för dubbla assist innan den första halvleken var över.