Mattias Svanberg gjorde Bundesliga-debut för Wolfsburg.Den blev en tung sådan.Mittfältaren blev utbytt i paus i 2-2-mötet med Werder Bremen.

Mittfältaren blev utbytt i paus i 2-2-mötet med Werder Bremen. Svanberg debuterade i Bundesliga – blev utbytt i paus Mattias Svanberg har nu presenterat sig i Bundesliga efter flytten från Bologna till Wolfsburg.

Image courtesy of "Aftonbladet"

Bayerns galna start – krossar Frankfurt (Aftonbladet)

Saknar Bayern München Robert Lewandowski? Det verkar inte så. Laget behövde bara en halvlek för att gör 5–0 (!) på top.

Frankfurt var efter det aldrig nära att hota Bayern om segern, men fick i alla fall spräcka målnollan. Efter en dryg timme svarade Manuel Neuer för en dundertavla när han fumlade med bollen och gav Randal Kolo Muani möjligheten att enkelt sätta 5–1 i öppet mål. I fredagens Bundesligapremiär behövde de regerande mästarna bara en knapp halvlek för att göra fem (!) mål på Frankfurt. Laget behövde bara en halvlek för att gör 5–0 (!) på toppkandidaten Eintracht Frankfurt i Bundesliga-premiären.

JUST NU: Bayern kör över Frankfurt - Mané målskytt i ligadebuten (Fotbollskanalen)

Bayern München gästar Eintracht Frankfurt i Bundesliga.Matchen pågår, avspark var klockan 20.30.

Alla spelare är hungriga för mer och jag hoppas att det fortsätter på den vägen, säger Nagelsmann, och kommenterar det faktum att Bayern hade fem olika målskyttar: Efter en tilltrasslad situation i samband med en hörna hamnade bollen framför fötterna på Benjamin Pavard som distinkt sköt in 0-2 vid bortre stolpen. Gästerna fick en drömstart på matchen efter att Joshua Kimmich prickskjutit en frispark till 0-1 från distans redan i femte minuten.