Tyskland Italien

2022 - 6 - 14

Image courtesy of "Aftonbladet"

Tyskland krossade Europamästarna totalt (Aftonbladet)

Tyskland vann enkelt mot Italien. Timo Werner blev tvåmålsskytt när hemmalagets segersiffror skrevs till 5–2 på Borussia.

- (69′) T. Werner - (68′) T. Werner - (51′) T. Müller Särskilt eftersom säsongen är över nu och man går in med en bra känsla i sommaruppehållet och ser fram emot att starta säsongen, säger han i Viaplay. – Det betyder mycket. – Det var en jättebra match från oss.

Image courtesy of "Dagens Nyheter"

Tyskland med uppvisning – utklassade Italien (Dagens Nyheter)

Den tyska maskinen körde över ett skadedrabbat fjolårets EM-vinnare Italien med hela 5–2.

Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Läs alla artiklar gratis fram till 15 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord.

Image courtesy of "Fotbollskanalen"

Italien överkört av Tyskland - släppte in historiskt många mål (Fotbollskanalen)

Tyskland hade tre raka 1-1-kryss inför tisdagkvällens match mot Italien.Men i Mönchengladbach var det proppen ur för Tyskland som gjorde hela fem mål mot ...

Tyskland ledde därmed med hela 5-0 efter 70 spelade minuter. I den andra halvleken gjordes det hela fem mål varav halvlekens första tre kom från Tyskland. Thomas Müller satte dit 3-0 innan Timo Werner slog till med en snabb dubbel med två mål på två minuter. Från den stunden var det Tysklands match och 2-0-målet kom precis innan paus när Ilkay Gündogan förvaltade en straffspark på bästa sätt.

Image courtesy of "Expressen"

Tysklands mäktiga uppvisning – krossade Italien (Expressen)

Och de svartvita fick verkligen rejält betalt på tisdagskvällen. Redan efter tio minuter kunde mittfältaren Joshua Kimmich göra 1–0 på ett utsålt Borussia-Park ...

För att därefter förlora mot Spanien i finalen. Då blev det 2–1 när italienarna vann i semifinalen. Senast Italien vann mot Tyskland i en mästerskapsmatch var i EM 2012 – alltså för tio år sedan.

Endlich, Deutschland - solklar seger över Italien (SvenskaFans.com)

Sport på SvenskaFans.com. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy.

Image courtesy of "Helsingborgs Dagblad"