Portugal

2022 - 6 - 5

Image courtesy of "Aftonbladet"

Ronaldo-succé – forwarden sänkte Schweiz (Aftonbladet)

Kanske hörde han talas om Lionel Messis femmålsshow? Cristiano Ronaldo gick i alla fall ut och gjorde två mål och en as.

Sen avslutade han en snabb omställning till 2–0 efter 35 minuter och bara fyra minuter senare stötte han in 3–0 också. Hans 117:e mål i landslaget. Och i Lissabon var det Cristiano Ronaldo som styrde sitt Portugal ännu en kväll. Han sköt själv frisparken som William Carvalho kunde stöta in 1–0 på efter en kvart. Cristiano Ronaldo gick i alla fall ut och gjorde två mål och en assist när Portugal körde över Schweiz i Nations League med 4–0.

Image courtesy of "Fotbollskanalen"

Ronaldos nya succé: tvåmålsskytt i Portugals kross (Fotbollskanalen)

På söndagskvällen tog Portugal emot Schweiz på Estádio José Alvalade i Nations League-gruppspelets andra omgång. Portugiserna kom då till spel med en ...

Domaren hade nämligen hittat en hands på en Schweiz-spelare i samma situation. Schweiz såg då ut att få en drömstart. Efter en tilltrasslad situation i samband med en hörna hamnade bollen framför fötterna på Haris Seferović som hittade nät, men efter VAR-granskning dömdes målet bort. På söndagskvällen tog Portugal emot Schweiz på Estádio José Alvalade i Nations League-gruppspelets andra omgång. Portugiserna kom då till spel med en namnstark elva, bland annat bildade Cristiano Ronaldo, Diogo Jota och Bruno Fernandes forwardstrio från start.