West Ham

2022 - 5 - 15

Image courtesy of "Expressen"

Manchester City kryssade borta mot West Ham (Expressen)

Det var hemmalaget West Ham som blev först med att spräcka målnollan på London Stadium. I den 24 minuten frispelades Jarrod Bowen som rundade Ederson i ...

De försöker ställa offside och är inte vakna på den här lilla löpningen bakom. – Citys problem är att de är lite lata. Det var hemmalaget West Ham som blev först med att spräcka målnollan på London Stadium. I den 24 minuten frispelades Jarrod Bowen som rundade Ederson i City-målet och placerade in ledningsmålet.

Image courtesy of "Sveriges Television"

Manchester City missade straff – och tappade poäng mot West Ham (Sveriges Television)

Vid en seger mot West Ham hade Manchester City varit oerhört nära Premier League-titeln. Men West Ham fick med sig en skrällpoäng.

Därmed leder City just nu ligan med fyra poäng, då bara ena match återstår för dem. Trots att de dominerade den första halvleken totalt var det hemmalaget West Ham som ledde efter 45 minuter, tack vare två mål av Jarrod Bowen. Om Manchester City vunnit dagens match borta mot West Ham hade de förmodligen haft råd att förlora den sista ligamatchen, hemma mot Aston Villa, med ett par mål.

Image courtesy of "Fotbolldirekt"

Segersviten sprack för Manchester City mot West Ham - Fotbolldirekt ... (Fotbolldirekt)

Manchester City hade fem raka segrar inför bortamatchen i Premier League mot West Ham. Då kom första poängförlusten sedan den 10 april.

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid. Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på. Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner.

Image courtesy of "Aftonbladet"

City fick oavgjort – efter chockinledningen (Aftonbladet)

West Ham chockade Manchester City två gånger om i första halvlek. Trots det fick serieledaren ett drömläge att fullborda.

Om Liverpool vinner mot Southampton på tisdag kommer det att skilja en poäng mellan lagen inför sista omgången. Syna Oddsets spelutbud på Tjeckien-Tre Kronor! Får vi tjecken på fall?

Image courtesy of "Fotbollskanalen"

JUST NU: Grealish reducerar för City (Fotbollskanalen)

Manchester City gästar West Ham i Premier League.Då har Jarrod Bowen gett West Ham ledningen med 2-0 i paus, vilket bjuder in Liverpool i titelstriden.

City reducerade direkt efter paus när Jack Grealish slog till på volley i straffområdet och via Craig Dawson tryckte dit 2-1. Mahrezs straff räddades dock av West Ham-målvakten Lukasz Fabianski, som räddade en poäng åt sitt lag. Manchester City dominerade matchen och hade hela 80 procents bollinnehav efter 25 minuter.

City tappade poäng efter sen straffmiss - bjuder in Liverpool (Fotbollskanalen)

Riyad Mahrez fick chansen att avgöra mot West Ham i slutminuterna.Men Manchester City-stjärnan brände sin straff och matchen slutade 2-2.

Image courtesy of "SvenskaFans.com"

West Ham 2-2 Man City: Europaspelet säkrat (SvenskaFans.com)

Sport på SvenskaFans.com. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy.

Fina scener när Noble sa farväl till hemmapubliken (Fotbollskanalen)

Det var känslosamt när West Ham tog poäng från Manchester City.Mark Noble, som spelat för London-klubben i 18 år, gjorde sin sista hemmamatch.

Manchester City lyckades göra två mål och var på väg att vända helt då domaren blåste straff för City i slutskedet av matchen. Och i matchminut 16 ställde sig publiken upp och applåderade för att hylla Noble. Genom TV-kamerorna syntes West Ham-legenden torka bort tårar. Mark Noble värvades från ungdomslaget till West Hams A-lag som 16-åring 2004, och har sedan dess aldrig lämnat klubben mer än på lån. Innan Premier League-säsongen drog igång för året hade Noble bestämt att det blir hans sista säsong i Hammers-tröjan.