Kalmar FF

2022 - 4 - 20

Image courtesy of "Göteborgs-Posten"

Pontus Engblom avgjorde när GIF Sundsvall sänkte Kalmar FF (Göteborgs-Posten)

Målet i andra halvleken av Pontus Engblom blev matchens enda. GIF Sundsvall vann med 1-0 (0-0) hemma mot Kalmar FF i Allsvenskan i fotboll.

- Full tillgång till allt på gp.se Du får tillgång till allt innehåll på gp.se. Ingen bindningstid. LokalfotbollMålet i andra halvleken av Pontus Engblom blev matchens enda.

Image courtesy of "Hallandsposten"

1–0-seger för GIF Sundsvall mot Kalmar FF – Pontus Engblom ... (Hallandsposten)

GIF Sundsvall vann hemmamatchen mot Kalmar FF i Allsvenskan i fotboll med 1–0. Matchens enda mål stod Pontus Engblom för i andra halvleken.

Du får tillgång till allt innehåll på hallandsposten.se. Ingen bindningstid. Du behöver en aktiv prenumeration för att läsa. Du måste vara inloggad för att kunna följa skribenten

Image courtesy of "Sveriges Television"

Engblom frälste Giffarna – första segern i allsvenskan (Sveriges Television)

Gif Sundsvall har brutit förlustsviten i allsvenskan. Lagkapten Pontus Engblom frälste hemmalaget i den 90:e minuten mot Kalmar.

Jag fick ingen förklaring av domaren, säger Johan Stenmark, som var Kalmars målnickare, till Discovery+. – Det känns surt att få ett bortdömt mål som känns jävligt tveksamt. Pontus Engblom blev stor matchhjälte när han gjorde 1–0 för Gif Sundsvall i 90:e matchminuten mot Kalmar FF.

Image courtesy of "Fotbolldirekt"

JUST NU: Varit osäkert i Kalmar FF - ger klartecken - Fotbolldirekt ... (Fotbolldirekt)

Axel Lindahl var sjuk mot Degerfors IF. Nu har nyförvärvet frisknat till och finns med i truppen mot GIF Sundsvall. Inför säsongen värvade Kalmar FF in Axel ...

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid. Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på. Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner.

Image courtesy of "Fotbollskanalen"

Engblom frälste Sundsvall - avgjorde mot Kalmar i 90:e minuten (Fotbollskanalen)

Gif Sundsvall har tagit sin första seger i allsvenskan. Det efter att Pontus Engblom avgjort mot Kalmar i den 90:e minuten. - Det var fruktansvärt skönt.

- Det var fruktansvärt skönt. En riktig krigarmatch. Jag har haft min beskärda del av att vara gnällig. Domarna gör misstag och vi gjorde framförallt misstag i förspelet till Sundsvalls mål; jag hoppas att vi får ut något annat någon annan gång. Det vet man aldrig, säger Kalmar-tränaren Henrik Rydström efter matchen till Radiosporten och fortsätter: Det känns jävligt surt, säger Kalmars Johan Stenmark, som var den som trodde sig ha kvitterat i matchens slutskede, till Discovery+.

Image courtesy of "Aftonbladet"

Sundsvall tog årets första seger – avgjorde i sista minuten (Aftonbladet)

Gif Sundsvall har tagit årets första seger efter ett drömmål av Pontus Engblom i 90:e minuten. – Ett av de första målen.

– Det känns så klart jävligt tungt. Nu förstår jag vad alla säger att man känner direkt när bollen lämnar foten, säger Engblom i Discovery. – Det är mycket adrenalin nu, det är ett av de första målen utanför straffområdet i hela min karriär tror jag.

Image courtesy of "SvenskaFans.com"

20/4-2022 GIF Sundsvall - Kalmar FF: 1-0 FT (SvenskaFans.com)

Sport på SvenskaFans.com. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy.

Image courtesy of "Hallands Nyheter"

1–0-seger för GIF Sundsvall mot Kalmar FF – Pontus Engblom ... (Hallands Nyheter)

Du får tillgång till allt innehåll på hn.se. Ingen bindningstid. Du behöver en aktiv prenumeration för att läsa. Du måste vara inloggad för att kunna följa skribenten