Milan

2022 - 4 - 19

inter milan inter milan

Image courtesy of "Fotbollskanalen"

JUST NU: Inter roterar i anfallet - så startar Inter och Milan (Fotbollskanalen)

Derby della Madonnina mellan Inter och Milan i Coppa Italias semifinal.Avspark är 21.00.

Milan hade en boll i nät med 20 minuter kvar att spela. Efter målet jobbade sig Milan mer och mer in i matchen. Men mitt i den forceringen dök samme Martinez upp och utökade Inters ledning.

Uppgifter: Milan kommer erbjudas att köpa Sterling (Fotbollskanalen)

Investmentbolaget Investcorp, med huvudkontor i Bahrain, förhandlar om att köpa Milan till ett pris av 1,1 miljarder dollar, motsvarande cirka 10,5 ...

Enligt uppgifterna ska det bland annat bero på att 27-åringen inte har förlängt sitt kontrakt med City. Enligt La Gazzetta dello Sport skulle ett ägarbyte innebära att Milanoklubben får en transferbudget på motsvarande 3,1 miljarder kronor till sommarens övergångsfönster. Tidningen hävdar att det är bakgrunden till att Sterlings agent nu kommer att erbjuda Milan att köpa spelaren.

Image courtesy of "Aftonbladet"

En titelchans borta för Zlatans Milan (Aftonbladet)

Zlatan får förlita sig på ligan om det ska bli en 33:e titel i karriären. Inter med Lautaro Martinez i spetsen körde öv.

Inter kommer möta segraren av Fiorentina och Juventus (0–1 efter match ett) i finalen. - (40′) L. Martinez - (4′) L. Martinez

Pato flörtar med Milan: "Maldini vet att jag är redo" (Fotbollskanalen)

Alexandre Pato medger att han saknar Italien. Nu flörtar forwarden med Milan om en återkomst. - Jag älskar klubben, säger han till La Gazzetta dello Sport.

- Jag saknar Italien och italienarna. - Klubben gav mig allt de kunde, jag älskar Milan, men jag var ensam i svåra stunder. Alexandre Pato, 32, fick sitt stora genombrott i Milan som han representerade mellan 2007-2013.

Image courtesy of "Expressen"

Sänkte Milan med dubbla klassmål – Inter i cupfinal (Expressen)

Efter 0-0 i första mötet behövde Lautaro Martinez bara tre minuter på sig för att vräka in Inters ledningsmål i Coppa Italia-semifinalen.

Milan gav inte upp efter paus och i minut 66 reducerade Ismaël Bennacer – trodde han. Zlatan Ibrahimovic saknades i cupderbyt mot Inter på grund av skada. Juventus i förarsätet efter sista minuten-segern i Florens

Image courtesy of "Fotbolltransfers"

Pato: "Maldini vet att jag är redo att återvända till Milan" (Fotbolltransfers)

Alexandre Pato, 32, trivs i Orlando City och MLS. Men den brasilianske anfallaren förnekar inte att han gärna återvänder till Milan. - Fotbolltransfers.com.

– Jag saknar Italien och italienarna. Mina föräldrar tillbringade en del tid med mig, men sedan återvände de till Brasilien. Hade de varit med mig hade jag fått mer stöd, säger Pato till Gazzetta dello Sport. Jag var väldigt ung när jag kom.

Inter finalklart i Coppa Italia - tog klar derbyseger mot Milan (Fotbollskanalen)

Inter tog en klar 3-0-seger mot Milan i Coppa Italias semifinal.Nu möter de Fiorentina eller Juventus i final.