PSG

2022 - 4 - 9

Image courtesy of "Fotbollskanalen"

Stjärntrion show i PSG - låg bakom allt i 6-1-segern (Fotbollskanalen)

PSG körde över Clermont Foot med 6-1. Kylian Mbappé och Neymar stod då för varsitt hattrick. Lionel Messi bidrog med ett hattrick i assist.

Ställningen var sedan 6-1 och matchen var sedan länge avgjord till bortalagets fördel. Stjärntrions show slutade i hattrick för både Mbappé och Neymar, samt varsin assist medan Messi fick nöja sig med ett hattrick i assist. Det var början på en extremt produktiv period av gästerna, med fyra mål på tolv minuter. Först i 70:e minuten kom nästa mål, då Neymar satte 3-1 på straff.

Image courtesy of "Aftonbladet"

Dubbla hattrick när PSG vann med 6–1 (Aftonbladet)

Paris Saint-Germain leder Ligue 1 i överlägsen stil. Och i kväll hade PSG:s fronttrio show i 6–1-segern mot Clermont. Ne.

31 31 8

Image courtesy of "Expressen"

Stjärnorna hade show i PSG:s galna kross (Expressen)

PSG knep tre poäng i och med sin storseger mot Rennes i Ligue 1. Slutresultatet skrevs till hela 6–1 efter stor show av Neymar och Kylian Mbappé.

Men han satte även sitt hattrickmål i minut 81 innan det var Neymars tur att göra samma sak i den 83:e minuten. Därefter tog det fem minuter innan det var Mbappés tur att även han göra sitt andra i matchen. Även om det dröjde 25 minuter innan det kom ett 3–1 mål. För i minut 70 blev Neymar tvåmålsskytt.