2022 - 4 - 2

Image courtesy of "Helsingborgs Dagblad"

Liverpool i topp efter tionde raka segern (Helsingborgs Dagblad)

Liverpool toppar Premier League efter sin tionde raka seger – 2–0 mot Watford.

Säg upp när du vill.Fri tillgång till alla nyheter på hd.se och i vår nyhetsapp.Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)Den här artikeln är bara för prenumeranterOm du redan är prenumerant: logga in! Liverpools Diogo Jota, i mitten, gjorde ett av Liverpools två mål mot Watford.

Image courtesy of "Fotbollskanalen"

Jota hjälte för Liverpool - gick upp i serieledning (Fotbollskanalen)

Diogo Jota sänkte Watford på Anfield.Därmed gick Liverpool upp i serieledning i Premier League.

Därefter kontrollerade Liverpool matchen och vann till slut med 2-0 efter ett straffmål av rutinerade brassen Fabinho i den 89:e minuten. Portugisen Diogo Jota höll sig framme i straffområdet och ordnade i den 22:a minuten 1-0. Liverpool inledde bra den här eftermiddagen och tog i första halvlek ledningen.

Image courtesy of "Expressen"

Liverpool tar tionde raka segern i Premier League – Jota hjälte (Expressen)

Liverpool leder den haltande Premier League tabellen. Detta sedan laget besegrat Watford med 2–0. Det innebar även att de vann för tionde raka matchen i ...

– Det är Liverpool som fört matchen hur vi än tittar. Även om Watford har chanser så sätter Liverpool sina chanser. Där var det mer offensiv anda som syntes i hemmalaget Liverpool än i gästerna Watford.

Image courtesy of "Fotbolldirekt"

Liverpool utan insläppt mål – för femte matchen i rad - Fotbolldirekt ... (Fotbolldirekt)

Liverpool har nu en fin svit med fem matcher i rad utan att ha släppt in mål i Premier League. Matchen mellan Liverpool och Watford på Anfield slutade ...

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.