2022 - 3 - 29

Quaison Quaison

Image courtesy of "Fotbollskanalen"

JUST NU: Quaison startar mot Polen i avgörandet (Fotbollskanalen)

Sverige ställs mot Polen borta i playoff-finalen.Vinnaren är klar för spel i Qatar-VM senare i år.

Det är normalt när man förlorar. Alla vill spela VM och uppleva ett VM, men det blir tyvärr inte så. Jag tycker de förtjänar mer än det här. Det var en öppen match också. - Jag tror många vet vad det handlar om. Det är oerhört tråkigt. I första halvlek hade vi ett par chanser, där vi kunde gjort mål och de hade också en del chanser. Förtjäna eller inte förtjäna… Jag tycker att vi hade bra kontroll på matchen. Andra halvlek startade dåligt, då de gjorde ett tidigt mål i andra halvlek. - Det där kan absolut vara ett rött kort. Sverige tryckte därefter på för ett kvitteringsmål, men fick inte utdelning, och i stället utökade Polen till 2-0 efter 72 minuters spel. - Vi förlorade med 2-0 och kommer inte att spela fotboll i Qatar i vinter. Polacken kom in med dobbarna först mot Karlströms ena smalben, men kom undan med ett gult kort.