Gareth Bale

2022 - 3 - 25

sköt Wales till playoff-final med läcker frispark (unknown)

Wales är vidare till playoff-final mot Skottland eller Ukraina.Det efter en 2-1-seger mot Österrike under torsdagen, där Gareth Bale blev stor hjälte med ...

Skottet styrdes via walesisk försvarare in i mål till 2-1. Då gjorde han tre mål i Wales möte med Belarus. På klubblagsnivå har han inte gjort mål sedan den 28 augusti 2021, då han slog till mot Levante. Men Österrike skulle leta sig in i matchen. Han skruvade frisparken över muren in i det främre krysset till 1-0 med sitt första mål sedan den 5 september 2021. Fem minuter in i den andra halvleken utökade sedan Bale. I efterspelet på en hörna plockade 32-åringen upp bollen i Österrikes straffområde och avslutade med ett hårt vänsteravslut in den i bortre burgaveln till 2-0. Med 25 minuter på matchklockan tilldelades hemmalaget frispark.