Villarreal

2022 - 3 - 17

Image courtesy of "Expressen"

Juventus ute ur Champions League – föll mot Villarreal hemma (Expressen)

Juventus skulle säkra CL-kvartsfinal hemma i Turin. I stället gjorde Villarreal tre mål på tolv minuter i matchens slutskede – och skickade ut Serie ...

– Det är en hel del misstag från Juventus som gör att Villarreal kommer in i den här matchen. – Det är Juventus som blir trötta och bjuder in Villarreal. Men tillställningen blev mållös till den 78:e minuten – och då var det Gerard Moreno som gav Villarreal ledningen på straff.

Juventus utslaget ur Champions League (unknown)

Juventus kollapsade sista kvarten. Villarreal vann med klara 3–0 och skickade ut det italienska topplaget från Champion.

När vi tog ledningen blev vi mer säkra. Vi visade att vi alltid är kapabla att utmana på den absolut högsta nivån, oavsett vem vi möter, säger Moreno. – Vi visade att vi alltid är kapabla att utmana på den absolut högsta nivån, säger matchhjälten Gerard Moreno. Efter 1–1 i hemmamatchen tog sig den spanska tabellsjuan vidare på sammanlagt 4–1.

föll ihop som korthus sista tio minuterna (unknown)

Villarreal chockade Juventus och tog sig vidare från åttondelsfinalen.Spanjorerna vann med 3-0 efter att italienarna föll ihop som ett korthus under de ...

Vi måste be om ursäkt till supportrarna och fortsätta jobba hårt, säger Danilo till BBC. Vi är väldigt glada över segern och den hållna nollan. - Att Villarreal är i kvartsfinal är ändå rätt otroligt. I stället för ett Juventus-mål skulle Villarreal gör ytterligare ett mål, dock. Juventus var i detta läge tvunget att göra minst två mål. Det första mötet mellan Villarreal och Juventus, Spanien, slutade 1-1.