Liverpool

2022 - 3 - 17

Liverpool besegrade Arsenal – knappar in på Manchester City (unknown)

Jürgen Klopp var rasande på domaren. Sedan kom Liverpool in i matchen och kunde besegra Arsenal borta med 2-0.

Segern innebär att det tätnar i titelstriden. – Jag tror att Liverpool är laget med den absolut bästa känslan nu, säger experten Sebastian Larsson i Viaplay. Därefter lossnade det för Liverpool. Tio minuter in i den andra halvleken skickade Diogo Jota in ledningsmålet för Liverpool och Roberto Firmino kunde fastställa slutresultatet till 2-0.

Liverpools nionde raka – titelracet lever (unknown)

Titelracet kändes avgjort för bara två månader sedan. Men Liverpool har käkat upp avståndet till tabellettan Manchester.

Den 10 April möts Liverpool och Manchester City på Ethiad Stadum i en ren seriefinal. – Vi önskade att Manchester City skulle tappa poäng och de gjorde det. – Vi önskade att Manchester City skulle tappa poäng och de gjorde det, säger Thiago till Sky Sport.

Liverpool närmare toppen efter nionde segern (unknown)

Liverpool krymper gapet till toppen i Premier League efter sin nionde raka seger. Efter 2–0 borta mot Arsenal skiljer det bara en poäng till Manchester ...

Du har kvar. Då kan du följa skribenter, ämnen och ta del av våra nyhetsbrev. Kul, du har nu gjort din första delning. Vår nyhetsapp är riktigt bra för dig som uppskattar våra nyheter. Med ett eget konto kan man anpassa innehållet precis som man själv vill, genom att följa olika ämnen och skribenter samt prenumerera på olika nyhetsbrev. Du har kvar.

Liverpool tog nionde raka – nollade Arsenal på Emirates (unknown)

Liverpool tog nioende raka ligasegern när man slog Arsenal på onsdagskvällen. Roberto Firmino satte slutresultatet 2–0 genom en riktig läckerbit.

Roberto Firmino byttes in för Liverpool, ut gick målskytten Diogo Jota. Det tog bara fem minuter, sedan var även Firmino målskytt efter en fin löpning mot den första stolpen där han stötte in 2–0, med ryggen mot mål. Dessförinnan kunde Arsenal ha tagit ledningen efter en jättetabbe av Liverpools försvar, när man frispelade Martin Ödegard med en misslyckad hemåtpassning. Alison klarade där och räddade samtliga skott i matchen, hans 16:e rena lakan för den här säsongen. – Vi visste att vi kunde bättre och det gjorde vi i andra halvlek, vi var mer dominanta då, säger Liverpools Andrew Robertson till Sky Sports.