Juventus

2022 - 3 - 12

Image courtesy of "Fotbollskanalen"

TV: Dubbla mål från Morata banade vägen för ny Juventus-seger (Fotbollskanalen)

Juventus är fortsatt svårslagna. Borta mot Sampdoria segrade laget, efter två mål av Alvaro Morata.

Den fullträffen blev den andra halvlekens sista. I den 88:e minuten nickade nämnde spanska landslagsmannen Morata in 3-1. Under resterande 45 minuter missade Sampdorias Antonio Candreva en straffspark, innan tysken Abdelhamid Sabiri reducerade med några minuter kvar av ordinarie tid.

Uppgifter: Juventus ger inte upp Donnarumma - planerar nytt ... (Fotbollskanalen)

Det var i somras som Gianluigi Donnarumma lämnade Milan för en övergång till Paris Saint-Germain. Serie A-rivalen Juventus ryktades redan då vara ...

Tidningen skriver att Juventus planerar att göra ett värvningsförsök i sommar och hoppas då kunna ta 23-åringen ifrån Paris, om det är vad han önskar. Serie A-rivalen Juventus ryktades redan då vara intresserat av att värva den 23-årige italienske landslagsmålvakten, som alltså valde en flytt till Frankrike i stället. Nu kommer rapporter som tyder på att Turinklubben dock inte har gett upp hoppet om att värva Donnarumma. Det var i somras som Gianluigi Donnarumma lämnade Milan för en övergång till Paris Saint-Germain.

Image courtesy of "SvenskaFans.com"

Omgång 29: Sampdoria - Juventus (SvenskaFans.com)

Sport på SvenskaFans.com. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy.

Dubbla mål från Morata banade vägen för ny Juventus-seger (Fotbollskanalen)

Image courtesy of "Fotbolltransfers"

PSG kan rensa rejält i truppen i sommar (Fotbolltransfers)

Paris Saint-Germain har återigen misslyckats i Champions League. Nu planerar ledningen stora förändringar i sommar, enligt uppgifter.

Det har rapporterats att PSG även vill sälja Neymar, men enligt L´Equipe kommer brasilianaren tillsammans med Lionel Messi stanna minst en säsong till. Men om PSG vill göra sig av med honom måste man köpa ut honom, enligt tidningen. Nu skriver franska tidningen L´Equipe att Paris Saint-Germain planerar att göra sig av med en drös spelare i sommar.