Liverpool

2022 - 3 - 8

Liverpool och Bayern vidare – Lewandowski historisk (unknown)

Två lag blev klara för Champions League-kvartsfinal på tisdagen: Liverpool och Bayern München.I den ena matchen skrev Robert Lewandowski historia.

Den polske anfallaren Robert Lewandowski noterades för ett historiskt hattrick. Med en man mindre lyckades Inter inte att få in ytterligare en balja, utan Liverpool "höll undan" och gick vidare till kvartsfinal med 2–1 över två matcher.Stjärnan historisk tremålsskytt Liverpool och Bayern vidare – Lewandowski historisk

Liverpool vidare i CL – Inters stjärna sågas (unknown)

Liverpool är vidare till kvartsfinal i Champions League. Alexis Sánchez sabbade Inters chanser att skrälla genom att dra.

Han har hållit på och kastat sig in i situationer hela matchen och nu fullföljer han med sträckt vrist fast han har ett gult kort från första 45. – Han har ingen koll på hur han ska bete sig. För direkt efter Lautaro Martínez 1–0-mål i den 62:a minuten drog stjärnspelaren Alexis Sánchez på sig sitt andra guld kort och visades ut.

SvenskaFans (unknown)

Sport på SvenskaFans.com. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy.

Liverpool vidare till kvartsfinal – trots förlust (unknown)

Lautaro Martinez drömmål räckte inte. Liverpool är vidare till Champions League-kvartsfinal efter förlust hemma på Anfield.

Det var en jämn första halvlek mellan lagen och i den 25:e minuten fick matchen pausas. Första halvleken slutade 0-0 och Liverpool kom ut starkast i den andra halvleken. Mohamed Salah och Liverpool var sedan nära på att kvittera men så blev det inte – Inter vann matchen men lyckades inte ta sig vidare till kvartsfinal då Liverpool vann det första mötet med 2-0.

”Det där är odugligt” (unknown)

Han spelade fram till målet som gav Inter hopp. Sedan stod han för en vårdslös stämpling och visades ut. – Det är ett odugligt försvarsspel, säger experten ...

– Vi hade problem med dem redan från början. Det viktigaste är att vi gick vidare. Sanchez, som spelade fram till Martinez mål, hade redan en varning med sig från den första halvleken och visades ut. Liverpool saknade inte chanser i matchen.

TV: Liverpool avancerar (unknown)

Liverpool tar emot Inter i Champions League-åttondelen. Hemmalaget har med sig en tvåmålsledning från första mötet. Matchens sänds på Telia och C More med ...

En brytning direkt efter målet resulterade i en varning och det var hans andra i matchen. Jag är väldigt besviken över att vi förlorar matchen och också på hur vi gör det, med chanserna vi har. Salah bjöd snart därefter på ännu en stolpträff, efter att ha försökt sig på ett avslut med vänstern. Även nyförvärvet Luis Diaz kom nära 1-1, när klockan tickat upp till stopptid. Han bara vänder och följer med bollen, han tar inte ens emot bollen, och avslutar på första tillslaget. Nästan direkt fick Liverpool en frispark i ett offensivt läge. Trent Alexander-Arnolds boll nåde fram till Matip, vars nick gick i ribban. De hade därmed en fördel med sig in i returen.

Två lag blev klara för Champions League-kvartsfinal på tisdagen: Liverpool och Bayern München. I den ena matchen skrev Robert Lewandowski historia.

- Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag. Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid. 8 kri veckan i 8 veckor