Arsenal

2022 - 3 - 6

Drömmål skickar Arsenal till CL-plats (unknown)

Watford försökte forcera sig till en kvittering i slutet - men det var Arsenals drömmål som avgjorde. Saka och Ödegaard hade stundtals lekstuga på Vicarage ...

Ett nytt otroligt snyggt mål i den här matchen. Ett otroligt vackert mål från Bukayo Saka - och ett bra förarbete av Lacazette. Efter kvitteringen hade båda lagen bud på ett ledningsmål. Partey testade ett skott och Dennis hade ett nytt läge att göra mål på andra sidan. Saka vinner boll högt, väggar med Lacazette och dundrar sedan upp den i krysset. Trots att Watford och Arsenal slåss om olika saker i Premier League så ville hemmalaget visa att en tre-poängare här inte skulle bli allt för enkelt. Arsenal anföll längs högerkanten och Ödegaard klackade fram till Saka som sedan släppte tillbaka den till norrmannen och 1-0 placerades in vid bortre stolpen.

Arsenal bärgade viktig seger (unknown)

Arsenal ställs mot Watford i Premier League.I första halvlek slog Bukayo Saka till med ett drömmål till 2-1.

I andra halvlek utökade Gabriel Martinelli till 3-1 och därmed hade Arsenal grepp om matchen. I slutskedet blev det lite nerv när Moussa Sissoko reducerade i den 87:e minuten, men i slutändan vann Arsenal med 3-2 och tog tre poäng. Arsenal tog tidigt kommandot, då Martin Ødegaard rullade in matchens första mål i den femte minuten, men sedan kom Watford ikapp.

Arsenal på CL-plats efter blytung seger (unknown)

Arsenal har häng på toppkonkurrenterna i Premier League. Detta sedan Bukayo Saka legat bakom lagets seger med 3–2 mot Watford.

I halvlek nummer två satte de också 3–1 med mindre än tio minuter spelat av densamma. Ställningen var därmed 2–1 i Arsenals favör i halvtid. Detta sedan man stått för en mindre upprullning ute till höger innan ett inlägg nådde fram till Camilo Hernandez. Han slog då till med en cykelspark och satte 1–1-bollen i nät.

”Inte många i världen som är bättre” (unknown)

Nu hyllas norrmannen av sin förre förbundskapten. – Tekniskt är det inte många spelare i världen som är bättre, säger Lars Lagerbäck i Viaplay.

– Tittar man individuellt just nu är han i sin bästa form. I ett bättre lag skulle han lyckas ännu bättre. Han saknar tyvärr lite snabbhet utan boll, och är kanske ingen stentuff närkampsspelare, men tekniskt är det inte många i världen som är bättre, säger Lagerbäck. – Tekniskt är det inte många spelare i världen som är bättre, säger Lars Lagerbäck i Viaplay.